Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;

Πιστοποίηση
Κίνα HONGKONG A-SOURCE INDUSTRY CO,.LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα HONGKONG A-SOURCE INDUSTRY CO,.LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Άριστη εργασία! οι ετικέτες και τα κιβώτια είναι πραγματικά καλές, είμαστε πολύ πολύ ευχαριστημένοι από το σχέδιο, το ι φαίνεται πολύ επαγγελματικό

—— Γόητρο Pharma

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ! είμαι πολύ πολύ εντυπωσιασμένου με την ποιότητα και το prouduct που έχετε κάνει, έχετε κερδίσει έναν μακροπρόθεσμο πελάτη σε με!

—— Magnus Pharmaceuticals

Πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένου. Όλα η ετικέτα και το κιβώτιο φαίνονται καταπληκτικές. Ένας μεγάλος χάρι σε σας για τη βοήθειά σας. θα κάνουμε βεβαίως περισσότερα busienss με την α-πηγή!

—— Νόμπελ Pharma

Όλα είναι εντάξει. Αρχίζω στα πετρέλαια φίλτρων και συσκευάζω τα προϊόντα την προσεχή εβδομάδα. Τόσο ενδεχομένως θα υπάρξει μια άλλη διαταγή ως soos πιθανός

—— Φαρμακευτικό είδος τριάδας

Λαμβάνουμε όλες τις συσκευασίες, πολύ υψηλές - ποιότητα των μπουκαλιών, και γρήγορη παράδοση, φανταστική! Ευχαριστώ πολύ.

—— Μυς Pharma

Όπως στις φωτογραφίες, πολύ ικανοποιήστε με την ποιότητα, σχεδιάστε την υπηρεσία και λαμβανόμενος πολύ γρήγορα! Συστήνω

—— Διατροφή βιοεπιστημών

Ευχαριστώ πολύ ήταν τέλειοι, οι ετικέτες φαίνονται πολύ επαγγελματικές, συστήνω

—— Androgenics Pharma

Η χρυσή επίδραση φύλλων αλουμινίου είναι όμορφη σας ευχαριστεί εγώ συστήνει πάρα πολύ αρκετά και πολύ γρήγορα έλαβε στις 9 Μαΐου! Στην κορυφή!

—— Φαρμακευτικά είδη MK

Οι ετικέτες, κιβώτια, φιαλίδια, καλύμματα είναι πολύ συμπαθητικές. Ακριβώς όπως την εικόνα. Στέλνουν επίσης ένα δώρο

—— Φαρμακευτικά είδη SPL

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;

Η κατάσταση της αγοράς γυμναστικής στην Κίνα

Η βιομηχανία του fitness στην Κίνα ξεκίνησε πολύ αργά, γιατί ο συνολικός πλούτος της χώρας μας
είναι διαφορετικό από αυτό των δυτικών χωρών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες (μπορούμε να συγκρίνουμετο κατά κεφαλήν ΑΕΠ της χώρας μας με αυτό των δυτικών χωρών).

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;  0

 

 

Η κατάσταση της αμερικανικής βιομηχανίας γυμναστικής

Η φυσική κατάσταση μπορεί να εξεταστεί μόνο αφού το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων φτάσει στο επίπεδο της ευημερίας και λυθούν οι ανάγκες τους για επιβίωση και συμμετοχή.Το 2017, επισκέφτηκα τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα μήνα, κυρίως για να ερευνήσω την αγορά του fitness.Ας μιλήσουμε για την εμπειρία και τα προσωπικά μου συναισθήματα.

 

Κατά κανόνα, δεν θα αναφέρονται δεδομένα.


1. Το γυμναστήριο είναι πολύ δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο εξοπλισμός γυμναστικής είναι πολύ δημοφιλής στις οικογένειες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πληθυσμό 350 εκατομμυρίων, αλλά το μέγεθος της αγοράς του εξοπλισμού γυμναστικής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Κίνας και η ωριμότητα του η βιομηχανία γυμναστικής είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Κίνας.


Πολλές οικογένειες στις Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν εξοπλισμό οικογενειακής γυμναστικής όπως διαδρόμους, σκελετούς σκελετών και αλτήρες.

 

2. Αυτό που είδα στην ταινία είναι η καλύτερη φιγούρα μεταξύ των Αμερικανών.Δεν έχει κάθε Αμερικανός τη φιγούρα στην ταινία.Λόγω του προβλήματος των διατροφικών συνηθειών και της δομής των τροφίμων, το ποσοστό παχυσαρκίας των Αμερικανών είναι πολύ υψηλό.Αμερικάνοι με παχουλό χώμα φαίνονται παντού στο δρόμο, το οποίο είναι πολύ μικρό και φρέσκο ​​σε σύγκριση με τους Ασιάτες.

 

3. Οι μέθοδοι γυμναστικής των Ευρωπαίων είναι διαφορετικές από αυτές των Αμερικανών, αλλά είναι μικρές χώρες με λίγο κόσμο.Χωρίς πληθυσμιακή βάση, δεν μπορούν να αναπτύξουν κάποια σημαίνοντα fitness brands.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στους Ευρωπαίους δεν αρέσει η φυσική κατάσταση περισσότερο από τους Αμερικανούς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;  1

 

Μελλοντικές προβλέψεις της βιομηχανίας γυμναστικής

Από όσο ξέρω, το fitness έχει γίνει σταδιακά δημοφιλές στην Κίνα, αλλά είναι ακόμα στα σπάργανα.Γενικά, οι μικρές πόλεις και ακόμη και οι κομητείες έχουν δημιουργήσει σταδιακά κάποια εμπορικά γυμναστήρια, οι επιχειρήσεις άνω της μεσαίας κλίμακας θα παρέχουν ένα γυμναστήριο για τους υπαλλήλους τους.Με μια λέξη, ο κλάδος της γυμναστικής έχει να κάνει πολύ με το επίπεδο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.Δεν είναι ότι στους Κινέζους δεν αρέσει η φυσική κατάσταση, αλλά ότι η κοινωνία δεν έχει αναπτυχθεί σε αυτό το επίπεδο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;  2

Τρέχουσα κατάσταση της αγοράς του Ομίλου A-source

Με βάση την τρέχουσα κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς γυμναστικής, ένας μεγάλος αριθμός προσαρμοσμένων ετικετών κουτιώνπροϊόντα γυαλιού που παράγονται από την A-source εξάγονται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν καθιερωθείκαλή φήμη.

 

Αν και η παγκόσμια οικονομία έχει υποχωρήσει λόγω της επιδημίας του COVID-19, οι άνθρωποι πληρώνουνπερισσότερη προσοχή στην υγεία από ό,τι συνήθως, γεγονός που προάγει περαιτέρω την ευημερία της βιομηχανίας γυμναστικής.

 

Η ανάπτυξη διεθνών διοργανώσεων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, έχουν εμπνεύσει την αγάπη των ανθρώπων για τον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση.

 

Ο Όμιλος A-source θα τηρήσει την αρχική του πρόθεση ανάπτυξης, θα ανοίξει μια ευρύτερη αγορά, θα αναπτύξει περισσότεροΝέα Προϊόντα, και να παρέχουμε σε νέους και παλιούς πελάτες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλότερης ποιότητας.Οι αγοραστές με προθέσεις συνεργασίας είναι ευπρόσδεκτοι να διαπραγματευτούν παραγγελίες μαζί μας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Είναι οι Αμερικανοί οι μόνοι που τους αρέσει περισσότερο η φυσική κατάσταση;  3

Χρόνος μπαρ : 2022-11-28 11:06:31 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HONGKONG A-SOURCE INDUSTRY CO,.LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Echo

Τηλ.:: 86-15814201702

Φαξ: 86-177-28918978

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)